In een bijzonder programma groeien in vertrouwen. Het overstijgen van je geest en op een nieuwe manier naar de wereld kijkenvoorbij angst, stress en zorgen. Want vertrouwen is de basis voor vrijheid, geluk, en authenticiteit.

solid-horizontal_navigateontrust-fenjael
 

7-weekse programma

Tapping into Trust
(nieuw programma start in september)

Veel van ons zijn in verschillende mate in aanraking gekomen met mindfulness, meditatie en spiritualiteit. Toch is het moeilijk deze principes in ons dagelijkse leven toe te passen. Dit door het gemis van vertrouwen om te berusten in onzekerheid, of het gemis van vertrouwen in onszelf. Gedachtes die niet stoppen met ratelen. We blijven terug grijpen op bekende patronen. Maar als we echt naar een nieuwe laag van weten, begrijpen en doen willen ontwikkelen—dan moeten we de analytische mind alleen inzetten waar nodig en leren bewegen vanuit iets groters. Dit is het zakken in vertrouwen. Het overstijgen van onszelf. Het ontwikkelen naar nieuw bewustzijn. Tapping into Trust is een kans om die sprong echt te maken.

Door het programma zul je

 • Met nieuwe ogen naar de wereld kijken

 • De mind gaan masteren: leer de geest haar trucjes, inhoud en overbodige overtuigingen

 • Contact met een nieuw gevoel van vertrouwen maken (in je pad, je leven, je beslissingen en in jezelf) 

 • Naar een nieuwe laag van bewustzijn ontwikkelen

 • Rust en ruimte in je leven creëeren 

 • Meer lichtheid en vrijheid voelen

Praktisch

 

 • 7-weeks online programma (in het Engels)

 • Een praktisch programma met een theoretische achtergrond

 • Een 1-on-1 coaching sessie (45 minuten, online)

 • Een keer per week online groeps-meeting

 • Begeleide meditaties en uitdagende kennis

 • Werken in een kleine hechte groep setting

 • Een dagelijkse investering van van 45-60 minuten 

Wie ben jij?

 • Je hebt een open geest en bent bereid dagelijks tijd vrij te maken

 • Je bent toe aan een nieuwe manier van door je leven of werk te navigeren—ipv van angst berust op vertrouwen

 • Wil je het onbekende leren gebruiken als voedzame factor

 • Je wilt rust in ruimte creëren in de dagelijkse dynamiek en onzekerheid

 • Je wilt jouw intuïtie en wijsheid verhogen

De principes van vertrouwen gaan over wat er met ons gebeurd, energetisch, als we een diepgaande houding van vertrouwen aannemen. Het verhoogt intuïtie, drijft innovatie en brengt een gevoel van verbondenheid. En bovenal, het resulteert in uitzonderlijke opbrengsten. 

swim-trust_navigateontrust-fenjaellensep

In 7 weken 

De unieke bouwstenen
van 
vertrouwen

Tijdens het Tapping into Trust programma richten we ons elke week op een nieuw thema. Elke week een nieuwe stap in het masteren van de geest en groeien in vertrouwen. En elk thema is een belangrijke bouwsteen in de unieke principes van vertrouwen. Deze kom je stap voor stap te leren kennen en krijg je rustig de kans om in je dagelijkse leven te oefenen en toe te passen. Elk thema wordt begeleid door theorie, meditatie en een oefening die je mee kunt nemen in je dag.  

 

Door de combinatie van theorie en praktijk ontdek je in 7 weken de samenwerking tussen lichaam en geest, tussen mind en emotie. Je leert de structuren van de geest kennen, haar trucjes, overtuigingen en beperkingen. Je weet deze te observeren en te overkomen, zodat je contact kunt maken met een nieuwe staat van zijn. Een staat van zijn die gebaseerd is op zowel kennis als ervaring, op inzicht en vertrouwen, met de tools die je daarvoor nodig hebt.

Over mij

Ik combineer levenskunde, kennis en daadkracht. Ik breng stilte, energie en beweging. Door je los te koppelen van je mind en je te verbinden met een gevoel van vertrouwen, kunnen we een bijzondere kracht activeren. Dit betekent niet alleen het begin van een revolutie in bewustzijn, maar bijvoorbeeld ook een transformatie in je professionele leven en/of bedrijf.

 

Al bijna tien jaar leef ik een leven berust op vertrouwen. Vanuit mijn essentie, in contact met mijn omgeving en in volledige vrijheid—in werk, in wonen en in tijd. Mijn focus ligt op het diepe weten, creatieve begeleiding en transformatie. In mijn trajecten deel ik mijn jarenlange ervaringen, tools en inzichten. Ik laat zien hoe je de vele eeuwenoude en moderne wijsheden en tradities daadwerkelijk in je leven kunt toepassen.

Fenja-Ellen-Sepers.jpg
Desert in Dark

Wat anderen zeggen over het programma

Selected knowledge and great tools to keep in the spiritual path in a more grounded and practical way, to truly understand the power we have and to start learning how to live in trust. I feel more in peace and happy, lot less worried and more aware.

— Isela

I have come to the realisation there is nothing to fear. It is safe to surrender to life and enjoy the ride!

— Anonymous

It helped me to be much more conscious about my life and the way it is in this moment. It learned me to dive more into the now and less living in the past or future. It gave me tools for more peace, awareness and trust.

— Aemilia

Meld je aan
(nieuw programma begint September)
Ik wil graag:

Thanks! Je hoort snel van me.