De leiders die een vertrouwensmentaliteit omarmen, bouwen sterkere, innovatievere en meer inspirerende teams, bedrijven, levens en gezinnen.

—Simon Sinek

persoonlijk traject

Tapping into Trust

 

Exclusief voor hoog-bewuste leiders en creatieven, rolmodellen en uitzonderlijke ondernemers

PERSOONLIJK 1-OP-1 TRAJECT

Tapping into Trust

De volgende 7-weekse reeks begint in juni

 

In 7 weken de bijzondere principes van vertrouwen leren masteren

Veel van ons zijn in verschillende mate in aanraking gekomen met mindfulness, meditatie en spiritualiteit. Toch is het moeilijk deze principes in ons dagelijkse leven toe te passen.

 

Dit door het gemis van vertrouwen om te berusten in onzekerheid, of het gemis van vertrouwen in onszelf. Dit programma gaat daarom over het leren kennen en beheersen van de geest, het omarmen van onzekerheid en het diepe duiken in vertrouwen. Kortom: jezelf diepgaand leren kennen op een nieuw level.  

 

73338832_2245623458881421_66925940612718

Storytelling & publications

Concepts &

branding

Serious Research

Lifestyle & spaces

~

Exclusief programma

Tapping into Trust

 

Als we de tekens van het leven, werk en XXX beter leren lezen kunnen we de levensrivier steeds beter navigeren. Als een mysterieuze stroom van gebeurtenissen en kansen die we samen co-creëren. Jij en de rivier in een gezamenlijke dans. Deze manier van begrijpen opent de weg naar jouw essentie. Het diepe weten dat het leven is ontworpen om mee te bewegen in plaats van tegen. Dat wat ik zoek, ook opzoek is naar mij. En hoe meer we loslaten in dit natuurlijke weten, des te magischer, rijker, en mooier de dans.   

 

In het voorjaar van 2020 start ik met een groep bijzondere mensen—heart-motivated do-ers, authentieke leiders, bezielde out-of-the-box-thinkers, hoog-bewuste creatieven, ondernemers met een missie en recoveries van een ongebalanceerd Westers systeem—aan het ‘Tapping into Trust program.’ Een bijzonder business en lifestyle programma waarin we groeien in vertrouwen en jouw bewustzijn ontwikkelen naar een nieuw level. Want vertrouwen is de basis voor authentiek leiderschap, succes en creatie.

trust

by Fenja

aliveness

by Leoni

"Mijn focus ligt op het diepe weten, creatie en transformatie. Ik integreer wetenschap, eeuwenoude kennis, en creatief strategisch advies vanuit een design thinking perspectief."

Inspirations

lorem 

ipsum

Programma
1-on-1
Stilte

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in.