Business & lifestyle programma 

Navigate on Trust

 

Als we de tekens leren lezen, kunnen we de rivier van het leven beter leren bevaren. Als een mysterieuze stroom van gebeurtenissen, connecties en kansen, die we samen co-creëren. Deze manier van kijken opent de weg naar vertrouwen. Het diepe weten dat het leven is ontworpen om met ons te werken in plaats van tegen. En hierin ligt de sleutel van rust en rijkdom. De kans om je leven vorm te geven als een work of art.

In bijzondere business en lifestyle programmas groeien we in vertrouwen en brengen we jouw bewustzijn naar een nieuw level. Want vertrouwen is de basis voor authentiek leiderschap, succes en creatie. 

Bijzonder aanbod:

Door de bijzondere omstandigheden van deze tijd, die Corona and een bijna globale quarantaine met zich mee heeft gebracht biedt ik samen met Leoni van de Water een bijzonder online programma aan Reset body & mind: integrate an intuitive way of living. Dit programma is een perfecte kans also je opzoek ben naar een zelf-onderzoekende practice vanuit huis, om een nieuwe manier van denken en doen te ontwikkelen, je al eigen bestaande mindfulness routine verder te verdiepen, of je practice meer te integreren naast de tijd op het meditatie kussen of op de yoga mat. Lees meer over dit programma hier.

Na 6 maanden navigeer je jouw leven, team of business vanuit meer rust en vertrouwen. Je hebt een diepere connectie—niet alleen met je zelf—maar met je intuïtie en mensen om je heen. Dit verhoogt je opbrengsten en bijzondere (werk)resultaten. 

hand_navigateontrust-fenjaellensepers-co

Nieuwsgierig

Wie ben jij?

Een heart-motivated do-er,

Een authentieke leider,

Een bezielde out-of-the-box-thinker,

Een hoog-bewuste creatief of rolmodel,

Een ondernemer met een missie,

Of recovery van een on-gebalanceerd Westers systeem. 

Je wilt jezelf verbinden met een diep gevoel van vertrouwen—voorbij angst, stress en zorgen. Je realiseert je dat success, authenticiteit en rijkdom tot stand komt door het hebben van rust, vertrouwen en een krachtig centrum. Het creëren van de perfecte balans tussen heart, mind & gut.

In de 6-maanden durende programma's zullen we:

 • Een diepe laag van begrijpen en weten aanboren

 • Minder vanuit de mind en meer vanuit heart en gut leren bewegen

 • Op een nieuwe manier beslissingen leren maken

 • Energie- en mindfulness tools in je professionele en persoonlijke leven toepassen

 • Jouw potentie of vertalen naar een hoogwaardiger aanbod

 • Je business, een project of persoonlijke visie (opnieuw) vormgeven

Voor wie zijn deze programma's:

 • Je bent bewust, sensitief en open

 • Toe aan een nieuwe manier door je leven of werk navigeren—in plaats van angst berust op vertrouwen

 • Wil je het onbekende leren gebruiken als voedzame factor

 • Rust in ruimte creëren in de dagelijkse dynamiek en onzekerheid

 • Jouw intuïtie en wijsheid verhogen

 • En je bent bereid dagelijks tijd vrij te maken

"Ik combineer levenskunde, kennis en daadkracht. Ik breng energie en beweging.  Dit betekent niet alleen het een revolutie in bewustzijn, maar ook een transformatie in je professionele leven en/of bedrijf."

Verandering vanuit binnen

en buiten

 

In een programma werken we niet alleen aan persoonlijke groei, maar ook aan het herontwerpen en afstemmen van je professionele leven, business of project. Want persoonlijke en professionele groei gaan hand in hand. Ik overzie en herenig je visie. We vertalen je potentie naar een hoogwaardiger aanbod en stemmen dit visueel + conceptueel af.

 

Door het programma:

 • Ga je de wereld op een nieuwe manier ervaren

 • Zet je een ontwikkeling naar een nieuwe laag van bewustzijn aan

 • Creëer je rust en ruimte in je leven 

 • Kom je in contact met een diep gevoel van vertrouwen (vertrouwen in je pad, je leven, je beslissingen en vertrouwen in jezelf)

 • Wordt je comfortabel met het onbekende en niet-wete

 • Trek je automatisch dingen aan en krijg je meer gedaan (door minder te doen)

 • Ervaar je meer lichtheid, vrijheid en geluk

 • Heb je hogere opbrengsten.

inside-outside_navigateontrust-fenjaelle

1-on-1 tijd strategie, energie en creativiteit

De 1-on-1 sessies zijn gericht op jouw persoonlijke pad. Diep duiken in de structuren van de geest en het overkomen van angsten en obstakels. Je krijgt tools voor vertrouwen, rust en connectie te maken. Persoonlijk, maar ook in je professionele leven. Want deze twee dingen staan niet los. Ik ondersteun je strategisch, energetisch, en creatief.

consciousness & connection dagen 

 

Samen ons  bewustzijn te verhogen. Om connectie te maken—met onszelf en met elkaar. Want bewustzijn is de motor van alle creatie. Leren van inspirerende mensen en nieuwe tools en inzichten krijgen door middel van een aanral bijzondere sessies en dagen. 

interconnectedness

& group wisdom 

 

Samen kunnen we meer. We trekken aan wat we vibreren. We staan allemaal met elkaar in verband. Relateren en Resoneren. In dynamisch groepsverband zullen we groeien, elkaar uitdagen en ondersteunen. Dit doen we live en door middel van wekelijkse sessies online. Een tijd voor verbinding, vragen en reflectie.