Op een nieuwe manier door het leven navigeren? Vanuit rust, ruimte en zekerheid—thuis, in je team en bedrijf. Comfortabel te midden van de dagelijkse dynamiek en onzekerheid. Een mindset van oneindige mogelijkheden. Succes en creatie vanuit je kern.  

 
Cursus-reiki-level-1-LEONI_edited.jpg

Leoni van

de Water

Sensual Business Coach

“Te worden gecoacht door Fenja veranderde mijn kijk op het leven onherroepelijk. Ik leerde meer op het leven vertrouwen. Ik kan duidelijker kijken—en verder kijken dan—de structuren van de maatschappij, tijd en geest. Dit veranderde de manier waarop ik me verhoud tot mensen, de natuur en mezelf. Van angst naar liefde. Van onzekerheid naar vertrouwen. Zij is de persoon om daar te komen."

Door middel van het navigeren op vertrouwen wordt je meester van de eeuwen oude kunst van het omarmen van onzekerheid. Want, in het onbekende ligt de voedingsbodem voor innovatie, rijkdom, en vrijheid.

De principes van vertrouwen gaan over wat er met ons gebeurd, energetisch, als we een diepgaande houding van vertrouwen aannemen. Het verhoogt intuïtie, drijft innovatie en brengt een gevoel van verbondenheid. En bovenal, het resulteert in uitzonderlijke opbrengsten. 

Alignen van head, heart

& gut

Het laatste business research laat zien dat zelfs op het aller hoogste niveau—zowel in business als in het leven—beslissingen intuïtief worden gemaakt. Ondanks deze wetenschap ligt onze focus alsnog op het rationele denken. Daarom, om echt succesvol te zijn, moeten we gaan balanceren van het head, heart & gut.

lifestyle-business-program_navigateontru

Navigate on Trust

Business & lifestyle programma

 

Voor hoog-bewuste freelancers en bijzondere ondernemers. Authentieke leiders, leidinggevende en business consultants.

‘Navigate on Trust’ een 6 maanden durend programma dat tot een psychologische revolutie van de geest, lichaam en spirit aanzet. Door een intrinsiek speelplan leer je groeien in vertrouwen en te leiden van binnenuit. Persoonlijk en in je professionele leven, want deze twee staan niet los. Ik begeleid je strategisch, energetisch en creatief. 

 

Na 6 maanden navigeer je jou leven, team of business vanuit meer rust, vrijheid en vertrouwen. Je hebt een diepere connectie met je zelf en je omgeving. Dit verbetert relaties, geeft bijzondere werkresultaten en brengt confidence. Want vertrouwen is de voedingsbodem voor authenticiteit, intuïtie en succes. Ik kijk of we een match zijn. 

 

 

In het programma:

1-on-1: strategie,

energie & creatief

In 1:1 sessies kijken we naar jouw persoonlijke pad. Persoonlijke groei en het afstemmen van je professionele leven, business of project. Want persoonlijke en professionele groei gaan hand in hand. Ik overzie en herenig je visie. We vertalen je potentie naar een hoogwaardiger aanbod en stemmen dit conceptueel en visueel af.

interconnectedness

& group wisdom 

 

Samen kunnen we meer. We trekken aan wat we vibreren. We staan allemaal met elkaar in verband. Relateren en Resoneren. In dynamisch groepsverband zullen we groeien, elkaar uitdagen en ondersteunen. Dit doen we live en door middel van wekelijkse sessies online. Een tijd voor verbinding, vragen en reflectie. 

consciousness & connection dagen 

 

In een tijdsbestek van 6 maanden heen zullen we elkaar diverse keren ontmoeten. Samen ons bewustzijn te verhogen. Om connectie te maken—met onszelf en met elkaar. Want bewustzijn is de motor van creatie. Bijzondere sessies en leren van inspirerende mensen. 

De leiders die een vertrouwensmentaliteit omarmen, bouwen sterkere, innovatievere en meer inspirerende teams, bedrijven, levens en gezinnen.

—Simon Sinek

Time for Transformation

1-on-1 persoonlijke sessies en trajecten

Naast het Navigate on Trust programma, ook persoonlijke 1-on-1 sessies. Voor hoog-bewuste leiders, rolmodellen en uitzonderlijke ondernemers. Heart-motivated do-ers, bijzondere creatieven. Recoveries van een ongebalanceerd Westers systeem. 

 

Als we de tekens van het leven leren lezen kunnen we de levensrivier steeds beter navigeren. Als een mysterieuze stroom van gebeurtenissen en kansen die we samen co-creëren. Jij en de rivier in een gezamenlijke dans. Deze manier van begrijpen opent de weg naar jouw essentie. Het diepe weten dat het leven is ontworpen om mee te bewegen in plaats van tegen. Dat wat ik zoek, ook opzoek is naar mij. En hoe meer we loslaten in dit natuurlijke weten, des te magischer, rijker, en mooier de dans.  

 

  • Je bent bewust, sensitief en open;

  • Je voelt dat je persoonlijk en/of zakelijk toe bent aan een nieuw niveau van bewustzijn en (business) mogelijkheden;

  • Je bent aan het creëren voor de wereld; 

  • Je staat open voor nieuwe manieren van doen, zien en kijken.

whit-ceramic-teapot-on-towel-near-spoon-
 

Ik combineer levenskunde, kennis en daadkracht. Ik breng energie en beweging. Door je te verbinden met een gevoel van vertrouwen, kunnen we een bijzondere kracht activeren. Dit betekent niet alleen het begin van een revolutie in bewustzijn, maar ook een transformatie in je professionele leven en/of bedrijf. Ik integreer psychologie, wetenschap, eeuwenoude kennis, creatief & strategisch advies vanuit een design thinking perspectief.

1-fenjaellensepers-consciousness-coach-a
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

Leren vertrouwen is zoiets als het proberen te vangen van een beekje met stromend water. Door het vangen van het beekwater gaan we niet ervaren wat stromend water is. Om stromend water te voelen moeten we het loslaten en laten stromen. Dit is net zo met vertrouwen.

SEEN IN

1.png
portfolio FES.png
bedrock-white.png
4.png
moon_navigateontrust-fenjaellensepers-co

Ready to Reset 

Mini-retreat (solo)

Het idee dat manifestatie voortkomt uit een onzichtbaar, maar desalniettemin aanwezig veld, begint zich langzaam een weg te banen in de Westerse samenleving. 

 

Want stel je voor—je gooit een steentje in een vijver en ziet hem rimpelen. Dan, na een tijdje, gooi je er nog een steentje en ziet het lange glooiende effect. Dat is precies wat er gebeurd als we energetisch in balans zijn en contact maken met de stilte.  Hierin zal zelfs de zwakste gedachte, het lichtste idee of doelbewuste intentie zich uitspreiden over het veld. Maar, zonder balans en stilte, wanneer je geest en energie meer lijkt op een turbulente zee—dan zou je de Eiffeltoren erin kunnen gooien zonder iets te merken.

 

Ik begeleid je daarom een lang weekend in het contact maken met dit veld. Jij, alleen in de stilte—zonder afleiding, behalve een papier en pen. Dit geeft je de mogelijkheid om volledig bij jezelf, je innerlijke ruimte en wellicht een specifieke vraag te zijn. En door energie-werk schonen we je energetische ruimte op, waardoor je nog beter contact kunt maken met dit veld.