About me

Fenja Ellen Sepers

transformational coach, writer, art director

Ik combineer levenskunde, kennis en daadkracht. Ik breng energie en beweging. Door je los te koppelen van je mind en je te verbinden met een gevoel van vertrouwen, kunnen we een bijzondere kracht activeren. Dit betekent niet alleen het begin van een revolutie in bewustzijn, maar ook een transformatie in je professionele leven en/of bedrijf.

 

Al bijna tien jaar leef ik een leven berust op vertrouwen. Vanuit mijn essentie, in contact met mijn omgeving en in volledige vrijheid—in werk, in wonen, en in tijd. Mijn focus ligt op het diepe weten, creatieve begeleiding en transformatie. In mijn trajecten deel ik mijn jarenlange ervaringen, tools en inzichten. Ik laat zien hoe je de vele eeuwenoude en moderne wijsheden en tradities daadwerkelijk in je leven kunt toepassen.

 

Als transformational writer, consciousness coach and creative director, ben ik geïnteresseerd naar onze menselijke quest voor verbinding en ontwikkeling. Ik integreer psychologie, wetenschap, eeuwenoude kennis en creatief en strategisch advies vanuit een design thinking perspectief. Ik neem je mee op reis—naar je essentie en vanuit daaruit weer naar buiten.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

Het begin van

Navigate on Trust

 

In 2012 verruilde ik mijn baan en huis in Amsterdam om een levensexperiment te ondergaan. Want, ik voelde dat een leven dat vraagt om een vooruit gepland, gestructureerd en materieel overvloedig bestaan, niet perse het antwoord was op een bevredigend leven. En met de wetenschap dat begrijpen niet voortkomt uit beredenering of denken, maar uit ervaring, was het nodig een met het systeem en oude manieren van denken te breken en mezelf te openen tot nieuwe zienswijzen.  

Ik verliet daarom mijn baan en mooie leventje in Amsterdam om samen met mijn Zuid-Amerikaanse liefde voor onbepaalde tijd een levensonderzoek aan te gaan. Kunnen we zonder plan onze intentie en intuïtie de richting van het leven te laten bepalen? Zonder vooruit geplande bestemming en de middelen om daar te komen. We noemde dit experiment 'navigate on trust’. Deze kunst van het omarmen van onzekerheid leidde ons door verschillende delen in Zuid-Amerika—uitgestrekte kust, immense gebergten, grote steden, kleine communities. We bestudeerden Oosterse, Westerse en Inheemse filosofieën. Psychologie, meditatie, yoga en mindfulness. En mijn persoonlijke taak was om een aantal van de grote Westerse culturele angsten aan te kijken: de angst om geen controle te hebben, om geen gericht doel te hebben, geen geld te hebben, om geen plan te hebben. In het kort, de angst om relatief alle zekerheden los te laten en te kijken wat er gebeurd.

 

Deze manier van ervaren, leven en begrijpen boorde een nieuw soort bewustzijn aan. Door het aangaan van deze grote onzekerheden en persoonlijke uitdagingen, kwam ik in aanraking met een nieuw gevoel van vrijheid, liefde en zekerheid. Een nieuw idee van rijkdom, een simpeler leven en de krachten van de wet van de aantrekkingskracht. En deze nieuwe manier van kijken kreeg als grote proef op de som de dood van mijn grote liefde en leermeester te verwerken, eind 2015. Voortgestuwd door de wedergeboorte van verlies heb vanaf 2016 als een kameleon tussen het Amsterdamse stadsleven en een Marokkaanse grot geleefd. In deze tijd heb ik de principes van vertrouwen verder uitgediept. Hierin ben ik erachter gekomen dat vrijheid, geluk en succesvolle manifestatie voortkomen uit een aantal bijzondere principes. Ik wijd daarom mijn tijd aan het leggen van deze voedzame bodem van vertrouwen bij mensen en bedrijven. 

Email: fenjasepers@gmail.com

Whats app: +31630217187

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon

©2020 ALL RIGHTS RESERVED. 
CREATED BY FENJA ELLEN SEPERS