In het snijvlak tussen het zichtbare en onzichtbare, tussen potentie en aanwezigheid, tussen het universele en persoonlijke, richten we ons op het vinden van jouw rust, missie en kracht te midden van de dagelijkse dynamiek van het interactieve leven. 

Time for Transformation

1-on-1 sessies en trajecten

Ik inspireer, verhoog bewustzijn en verbind. Ik coach, leid visies, en maak heel. In time for transformation gebruik ik zowel eeuwenoude als wetenschappelijk kennis, persoonlijke ervaringen, en creatief-strategisch denken vanuit een design thinking perspectief. Om jouw bewustzijn, business of leven te revolutioneren naar de next level. Het leren gebruiken van een nieuwe vorm van intelligentie: die van heart, mind & gut.

In persoonlijke sessies en trajecten duiken we in de structuren van de geest, je energie, lifestyle, mindset, business en/of project. Ik heb verschillende mensen en projecten begeleid zowel in business als in het leven, in de transformatie van bewustzijn, op strategisch niveau, in visie, missie en art direction. Laten we kennis maken en kijken of we een match zijn.

3-4-vertical2.jpg
15400479_230487637385513_796930601677879

Werken met Fenja brengt je ideeën naar een nieuw niveau. Ze is een welkom kado voor de geest. Fenja kan heel goed luisteren en begrijpt daardoor wat je wilt bereiken. Ze brengt je project naar nieuwe hoogtes door het te vertalen in een concept, de juist woorden en versterkt door een inspirerende look & feel. 

David de Jong

Crew Resource Management Trainer

 

1-on-1 

4 sessie serie


Voor heart-motivated do-ers, groeiende ondernemers, hoog-bewuste creatieven, rolmodellen en leiders met een missie. Groeien in vertrouwen, rust en ruimte. Samen gaan we naar de kern en vanuit daaruit weer naar buiten. In 4 afgestemde sessies gaan we in op je uitdagingen, lifestyle, mindset, business, en/of project. Tools, inzichten, persoonlijke begeleiding en meditaties die je mee kunt nemen in het leven.

 

1-on-1  

Gaan voor diepgang

Een persoonlijk ingericht traject. Wanneer het echt tijd is om te groeien naar een nieuw level—persoonlijk of in/met je bedrijf. Een aangepaste strategie om een nieuwe manier van zijn en bewegen in je leven toe te passen. Leren zeilen in plaats van roeien. Persoonlijke begeleiding, levenslang te gebruiken tools, diepe sessies en waar nodig missie, visie en art direction. Inspiratie, vertrouwen, verdieping, helderheid en heelheid is waar we samen naartoe werken. We kijken eerst of we een goede match zijn.